Cluba eller bio?!

..palla inte dra till skolan idag, fett ont i halsen. Så stanna hemma och myste framför tvn.
   Men imorgon ska jag till skolan, saknar alla så klart!
Får se vad som händer efter skolan om det blir att cluba med Nicole på en Latino club i alvik..eller om jag ska hänga på julia,peter och peters kompisar på bio. Känner ärligt mest för att dansa men känner mig sjuk, men med lite dricka kommer jag snabbt upp på bena! Fast vill samtidigt träffa Julia!Får se hur de blir imorgon..
      På lördag fyller min syrra, 20 år! GRATTIS GUMMAN, älskar rej! Efter jag firat henne ska jag vara med pojkvänen och han ska sova hos mig, mys, längtar!
    På söndag fyller min kusin år så ska gratta honom, men vene va han ska få av mig? Vad kan en kille på 23 år, tänkas gilla ngr förslag?
    Nu sitter jag och lyssnar på "rock it all over the world och ska äta något gott, macka med marmelad o ost!Mums thihi, tjockis!? XD Men palla bry sig, <3
    Nu ska jag gå in och bre den där jävla mackan thihih, hej rååå!





God morgon alla!

....ohlala!
  Nydushad,sminkad och outfiten e fixad! Nu blir de cigg, kaffe på terrasen, sen tror jag att jag ska försöka ta en liten nappi..Ska dra hemifrån kl 6, ska hem till Julia och innan skaffa dricka till ikväll.  
    Ska bli kul ikväll! Nu ska jag lyssna klart på the voice sen gå ut, puss alla söta!
 + +  = LYCKA!!!! <3

Kräftskiva skruvat!

Kära Bloggläsare!
Hur är det med er? Vad har ni gjort i dag? Nåt tråkigt eller något roligt?
    Med mig är det toppen, glad och lite nykär, thihi! Idag har jag varit i skolan efter det drog jag och lite polare från skolan och åt skagen mackor på SANDYS, ytterst gott! Sen träffa jag och Nicole, två kända IDOL kandidater tog foto och allt såklart hahaah!! Men de va så söta att vi behövde dem på foto..! 
    
Vi va inne i stan och kollade smink/kläder, sen åt vi på tacobaren mums :) och äntligen stod man på rådmansgatan, hemma hos Julia..Så jag, peter,julia, rikard och en kompis till peter va hemma och chilla bah galet mycket..Väldigt mysigt, Julias säng ser så inbjudande ut så jag lägger mig alltid där och halvsover, hahah! Riktig socialt va? Eller va tycker ni ungdomar? 
    
Imorgon ska jag på kräftskiva hos Julia, kommer förmodligen sova där eller hos Rikard, ser fram emot det! Och på söndag ska jag på Salsa kurs, med Carla..De ska även det bli kul, hoppas vi har en sexig lärare, haha neää skämta!, eller gjorde jag de?!
     Nu ska ja sluta babbla och ta en kopp te, se lite på tv, kanske orkar städa rummet som ser ut som ett bombnedslag får se men sen blir det att sova!!!! PÖSS på er alla vänner och bloggläsare!

IDOL killarna, Davlin och Nicole! :) söta right?!

Julia, Davlin                                      -                Davlin, Rikard


Hoppas ni får en bra helg alla söta där ute!


RSS 2.0