Lindsay Lohan med en gammal typisk after-ski lååt :)


...ehm

...ehm, vene va jag ska börja, hänt en hel del i helgen. I Lördags va jag med Julia, Nea och vi drog till Älvsjö på nån grillning. Värsta snygga italienarna där, men vi drog mot stan efter ett tag, satt på donken o frisknade till. I lördags var jag med Fanny, saknat henne o det va kul o ses. Vi va ute o promenerade, hon bjöd mig på sushi, sötis däär! <3
   Sen drog vi hem till mig o kolla på nån gammal cheer-leader film, "Bring it on", idag ska jag städa mitt rum, ringa adam o kanske träffa honom får se, my boyfriend you know? :)
   Jag ska även ut och jogga en stund, inte varit på innebandyn på ett tag :( inte bra, men inte haft tid, you know ;)! De är bara nån vecka kvar i skolan, sen slipper jag gå upp tidigt för att sitta och ha trååååkigt! Yeaawhh!
Nu ska jag försöka komma upp ur sängen, käänner mig lite död allt i dag haha, XD PÖSS


Jag älskar dig bebis <3 Vet inte va jag skulle göra utan dig!

HELG SNART ;)

....Gosh, Längtar såååå, tror jag tar sovmorgon imorgon och skippar första lektionerna, ;) eller kanske inte så bra får se,
    Imorgon ska jag träffa de bäste, Zoe, Linnea och Julia hunny ;) Vi kommer ha grymt kul ihop, ränna i stan med några random killar jag träffade för nå vecka sedan :) Kanske sitta i humlan o mysa ;)
     På LÖRDAG ska jag träffa Fanny Bananen, vi får se va som händer, antligen kommer vi till festen eller den till oss ;) ....I dag drack jag diete protein dricka till middag, blev mätt men börjar känna hur det knorrar i magen efter mat men men, vill man va small så får man lida pin, ;) tthihi
    Sååååg värsta snygga killen i dag med Maenndi, han hade värsta kroppen mjaauuoow, nu ska jag ut och gå en promenad med Sara ;) PÖSS


Min diete går inte till så här í alla fall, hehe ^^

Favorit Låten NU! ;)


Kan lyssna på denna låt i timmatal, tröttnar aldrig sååå himla bra, LALALA !!!!!! ;)

Jag är en nyklippt bebiiis :)

MI

DAVLIN HISSAR OCH DISSAR


1. "Blondin Bella" som faktist vågade träffa Kissie, i Bella&Tyra Show efter Kissies, taskiga påhopp mot Bellas utseende. (Isabella Löwengrip) You Goo Onn Girl!!!!

2. Skolavslutning äääääntliggennnn!!!!!Ska ha sååå himla najs i sommar med mina bebisar och fessstta!!! Ska även åka till Spanien och festa med syrran.



3. Mitt liv, att få andas, sitta på ett fik på stureplan, i solen med sina kompisar och att jag inte är sjuk och ser jävligt bra ut ;)




1. Alla attention horse`s asså fjortisar, emos you name it ! Pallar inte sånt folk som springer runt utan kläder, messar en hela tiden :(

2. Skolan, palla sitta o plugga, inte jag i allafall!!

3. Tjocka människor, som inte bryr sig om sitt utseende!

humlegården

...puhh, hemma hos julia vakna tidigt tss...medans julia sover :P Klockan är typ nio jag har redan hunnit duscha, äta frukost! ;)
       Gårdagen va tänkt som Grillning hos Johan, blev inte av. Så vi va i stan, hemma hos Julia och tillslut somnade vi hemma hos Julia vid Rådmansgatan. Just nu är jag väldigt trött men även väldigt pigg. Ibland kan det vara bra att vara hyper om man har slut på annan energi..Ikväll har Fanny en fest i Bromma och Julias kompis ska ha en fest vid humlegården. Skulle va kul att gå på båda, men känner mig väldigt trött och ska även på grillning och fest på lördag, när ska jag får sova? Nu? HAHA NEVER!***
Linda Tuffing Flink

*Hej snyggingar, hemma igen!*

*Hej snyggingar, hemma igen!*
Visst var det skönt igår med sol och värme! Igår kväll åt jag grillat med familjen, mys..
    Idag ska jag träffa Julia Bästevän, Johan och Peter. Jag tror att vi ska hem till Johan grilla o sova över där. Ska bli mys det oxå. 
     Imorgon ska Fanny ha en fest, På lördag ska jag med Linnea på grillning i Älvsjö och de ska bli riktigt najs! Saknar henne och vi är så lika,har så kul ihop :) Och efter Grillningen skulle det bli fest! 
   Nu fixar jag mig, ska plugga´**** haha, men sen blir de bahh chilla galet tills senare ikväll! PÖSS

En bild från förra helgen, Linnea,Julia,Jag och Oscar...


kokosboll

..Imorgon blir det att träna innebandy och plugga lite ^^ 
 Ska bli skönt att träna, älskar det så himla mycket! Btw fick reda på en rolig sak, på Torsdag och Fredag är alla lediga från skolan, pga av någon helgdag. Så får se va som ska hittas på då! ;)
    Nu ska jag äta en kokosboll, tjockis is my lifestyle and I love It!! PÖSS

När kommer sommaren? Buhuh..hatar detta svergie, maj väder!


min helg

...min helg, träffa julia vi va hemma hos henne och sen träffa vi Zoe, Linnea och deras killkompis. Vi satt och prata donken. Kul att träffa brudarna, efter bergshamrafesten! Sen drog jag och Julia till Bromma under ground, inge folk, regna mycket och en bil paja som skulle fixa musiken. Så jag och Julia drog in mot stan vi träffa värsta påträngande killarna, jag flippa ^^^haha, fett kaxiga och höll på. Men Julia tog deras nr, hahaa!!!
     Vi träffa Johan och hans kompis Peter, vi drog hem till Julia och myste, och idag har jag bara sovit ^^
Imorgon har jag skola buhuhu ;( men får träffa amanda bäste dååhh!!, saknat dej på två dagar bejb!, thihi vi har en massa planer inför sommaren, tsm <3 
   Imorgon har jag oxå innebandy träning, ska bli najs har blivit så himla tjockis av mig senaste månaden, inte bra haha... PÖSS !


"Bromma Underground"


...gårdagen bestod mest av att se olika filmer och sova! Va väldigt trött, skolveckan har varit himla lång med mycket prov m.m. 
    Nu ska jag åka in till stan träffa Julia och senare under kvällen ska vi träffa Jannis och hans kompis. Btw ikväll är de någon mega stor fest vid kananbadet, "Bromma underground"funderar på att dra ditt. Men får se, kanske bara hänger i stan ikväll..men nu ska jag dricka lite latte sen dra hem till julia, PÖSS!


...naw


...naw va fint eller hur! ;) <3

ett het tips!


..ett het tips, skon är verkligen en prinssesas dröm! Rosa, Siden och med en söt stor rosett! Skoorgasm eller om inte, vad?


Gosh!


..Gosh! Vill ha den rosa volang tröjan och blusen på bilden ovan. Är verkligen så davlin style, gulligt och söt!


Jag köper alltid en ny bikini för varje år, men vet inte vilken jag ska välja. Både leopard och den bruna e snygg...men tror det blir leoparden.

Fredag

...fredag imorgon så himla skönt liksom, innebär festa,kompisar och såklart SOVA! Ska bli så roligt så^^har planer med amanda imorgon som är ----- stora -----, (hemligt).
    Imorgon kväll ska jag vara med Jannis, hans kompis och jag tror att Julia kan. Så vi ska väl äta något gott och umgås. På lördag ska jag träffa Sofi, en tjej jag träffade på grönan C: Och söndag blir nog bara att sova och plugga thihi ;)


sommar planer


..sommar planer, ja du, hela min sommar är planerad i minsta detalj^^^^
  Bal, Skolavslutning, Spanien i en vecka festa/stekkka, Skåne, Sthlm sommarjobba! (tjäna cash) ^^ och såklart vara med mina bästa vänner!!! Mitt mål under sommaren är att bli brun, få vältränad mage och få minnen för livet!

Pannkakor


....pannkakor blev min middag idag, väldigt gott! Ni ser ju hur jag ligger och sover på bilden ovan ^^^^
  Jag är så himla trött och imorgon börjar jag inte fören klockan ett, nana!
Ska sova länge och äta en stor frukost, nu ska jag lägga mig i ett varmt skumbad, sen läsa lite i en svbok, se en film av wallander sen sova och funderar på att göra en kopp med gott te får se..

Jag vet att det är måndag

....Men jag är trött och godis sugen!

Så ikväll har jag mysigt framför datan med godis och påskmust. Men imorgon kommer ångesten ta över och jag kommer träna som en galning! Haha men vad gör man inte för att se bra ut? Vill man va fin får man lida pin, right?
 Precis lagt en ansiktsmask, så min hud ska må bra naw, men nu ska jag snart sova skola imorgon,


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0